dijous, 30 de juny del 2011

Reunió de la Xarxa Territorial de l’OCB a Sineu

Dijous 30 de juny va tenir lloc a Sineu una reunió de la xarxa territorial de l’OCB. La reunió fou presidida pel president de l’Obra Cultural Balear, el Sr. Jaume Mateu i el coordinar de l’OCB, el Sr. Tomeu Martí.
La reunió comptà amb la representació dels següents municipis: Bunyola, Binissalem, Sencelles, Palma, Santa Margalida, Sineu, Inca, Pollença, Alcúdia, Sant Joan, Esporles, Felanitx, Puigpunyent, Deià, Lloret de Vistalegre, Sóller, Mancor de la Vall, Muro, Valldemossa, Petra, Ariany, Vilafranca, Marratxí i Calvià, representat pel seu president Francesc Sans, la tresorera Marià Avellà i els vocal Jaume Vicens i Pere Morey.
La reunió s’estructurà principalment en tres parts:
1.Anàlisi de les passades eleccions i incidència sobre el moviment a favor de la llengua, la cultura i el país.
2.Presentació de les properes activitats de l’OCB i de les diferents delegacions. Calvià informà de la presentació del llibre de Manel Suárez sobre La presó de Can Mir (7 de juliol). I posteriorment, també organitzarà activitats per a les Festes del Carme (es Capdellà) i de Sant Jaume (Calvià).

3.Mitjans de comunicació. Calvià informà de la presentació d’un nou bloc http://ocbcalvia.blogspot.com/ Informació en format digital que substitueix la revista en paper, L’Estaló, que la Plataforma Calvià per la Llengua ha editat entre 2009-10.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada