dijous, 5 d’abril del 2012

Visita cultural: Homenatge a la IIª República

Dissabte 14 d’abril
"HOMENATGE A LA IIª REPÚBLICA".

Visita al voltant de la costa des de ses Illetes fins a Portals Nous a càrrec de l’escriptor Pere Morey Servera.

Preu visita:  2’50 euros.

Dinar opcional a Bendinat: 17’50 euros (reservar abans de dijous 12 d’abril a les 13’00h).


Inscripció prèvia, places limitades a Sa Tenda: Carrer Major, cantonada Costeta de la Música de Calvià, a partir de dilluns 9 fins a divendres 13.

Lloc de trobada: A les 9’30h a l’aparcament de l’Ajuntament de Calvià o a les 10’00h al Bosc de la Memòria.



PROGRAMA

De 10.00 a 11.00: Acte commemoratiu de la proclamació de la IIª República al Bosc de la Memòria, en torn del monument als afusellats durant la repressió.

De 11.00-12.00: Visita al fortí d'Illetes. Explicació històrica dels sistemes defensius de la badia de Palma. Evocació dels presoners polítics.

De 12.00-12.45: Fortí d’Illetes- Hotel Bendinat. Explicació de l'obra de Francesc Casas. Evocació de Dina M. Bowden. Lectura d'un dels seus poemes.

De 12.45-13.30: Hotel Bendinat- Oratori de Portals. Història de Portals Nous i Vells, menció de les restes púniques a l'illot d'en Sales; els noms romans de les illes de la badia; ubicació de l'illa natal de Hannibal; explicació del derelicte de l'illot del Sec.
Visita de l’oratori, amb dos àngels pintats per Francesc Salvà, germà de Mª Antònia, la poetessa.

De 13.30-13.45 Oratori de Portals-Bosc de la Memòria.
Dinar opcional al Real de Vellón, devora el túnel de Bendinat. Dos primers a escollir: Verdures a la llauna o xampinyons farcits amb formatge tendre i arrebossats; de segon, Tournedos al pebre bo o Gall de Sant Pere a la molinera; postres, aigua i vi de la Manxa, cafè.

Indicau la vostra selecció al reservar la plaça.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada